Τύπος:
Τοποθεσία:
Κατάσταση:
Υπνοδωμάτια:
Τιμή:
EMail:
Password:
  Ξεχάσατε το Password ?
  Εγγραφή Νέου Χρήστη

Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 & Οδός Άλφα
ΤΚ 16777, Ελληνικό Αθήνα
Τηλ.: +30 210 8910060
Fax.: +30 210 8910061

Ελλάδα

 

Μια χώρα με μακρά ιστορία και πολιτισμό. Η χώρα μας.
Ενταγμένη στη ζώνη του ευρώ από το 2001 και με μια ιδιαίτερα στρατηγική θέση στον παγκόσμιο χάρτη, είναι διάσημη για το εύκρατο κλίμα της, τους φιλόξενους κατοίκους της, τον πλούσιο ήλιο και τα νησιά της. Ανακαλύψτε την.

 

Ιστορία

Από τον Μυκηναϊκό πολιτισμό και το Βυζάντιο, μέχρι την ένταξη στην τότε ΕΟΚ (1981) και τη σύγχρονη πορεία της, η Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία με αγώνες, διεκδικήσεις και εξάπλωση του πολιτισμού της. Κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, έπεσε στα χέρια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την οποία και απελευθερώθηκε με την επανάσταση του 1821.
Από το 1830 που συστήθηκε το ανεξάρτητο κράτος μέχρι το πρώτο σύνταγμα της χώρας που τέθηκε σε ισχύ το 1975, η Ελλάδα ζούσε έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης και αναγνώρισης. Παρόλα αυτά η χώρα και οι πολίτες της έχουν αποδείξει πόσα πολλά κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι με τελευταίο παράδειγμα την άρτια διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Η Ελλάδα του σήμερα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις σύγχρονες ανεπτυγμένες χώρες,  διαθέτει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα κράτος πόλο έλξης στη Μεσόγειο.
 

Γεωγραφία

Με 80% ορεινές περιοχές και μέσα στη δροσιά 3 πελάγων (Ιόνιο, Αιγαίο & Λιβυκό), η Ελλάδα είναι διάσημη για τη γεωγραφική της θέση. Η στρατηγική της τοποθεσία στη Μεσόγειο, το εύκρατο κλίμα της και η πληθώρα των νησιών της, της δίνουν δεσπόζουσα θέση ως στολίδι των προορισμών στη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Με 15.021 χιλιόμετρα ακτογραμμών, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα και ειδικά τα νησιά της αποτελούν πόλο έλξης για τους απανταχού επενδυτές. Με ποτάμια και λίμνες να σπάνε το ορεινό τοπίο, η Ελλάδα, βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη γεωγραφική τοποθεσία.
 
Διασκέδαση / Lifestyle
Επηρεασμένο σαφώς από τον Δυτικό τρόπο ζωής, αλλά κρατώντας και όλα τα στοιχεία της γειτονικής Ανατολής, το σύγχρονο lifestyle αποτελεί ένα πλούσιο κράμα διαφορετικών στοιχείων. Αυτό είναι που κάνει την Ελλάδα, μοναδική.
Μετά το μποτιλιάρισμα των μεγαλουπόλεων, το άγχος και την έντονη επιχειρηματική ζωή το πρωί η μεταμόρφωση περιλαμβάνει πραγματικό γλέντι, χωρίς καμία ιδιαίτερη αφορμή, το βράδυ στα πολυάριθμα νυχτερινά μαγαζιά, τα εστιατόρια και τις ταβέρνες όπου ξετιλύγεται μια ποικιλότροπη νυχτερινή ζωή. Προθεσμίες, επίτευξη στόχων και μόχθος, συνδυάζονται απόλυτα με τη βόλτα για καφέ δίπλα από τη θάλασσα.
Τεχνολογία και φύση, Internet και ρομαντισμός. Παραγωγικός οργασμός και πολυήμερες διακοπές. Να γιατί η Ελλάδα αποτελεί έναν συνεχή προορισμό για διαμονή ή διακοπές.
 
Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα
Η Ελλάδα είναι διάσημη για τη ναυτική της δύναμη από την αρχαιότητα, ενώ σήμερα συγκαταλέγεται ως μια από τις υπερδυνάμεις της παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας. Διαθέτει έναν πλούσιο στόλο επιβατηγών πλοίων και μεγάλη ποικιλία ακτοπλοϊκών γραμμών σύνδεσης της ενδοχώρας με τα νησιά και κάθε άλλο προορισμό.
Η Ελλάδα, χώρα της Ολυμπιακής του Αριστοτέλη Ωνάση, αποτελεί εδώ και χρόνια ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες όλου του πλανήτη με συνδέσεις προς και από όλους τους κύριους προορισμούς παγκοσμίως αλλά και εσωτερικά με ένα ανεπτυγμένο δίκτυο αεροπλοϊκών πτήσεων.

Επίσης διαθέτει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο από άκρη σε άκρη της χώρας καττατασσοντας την σε έναν σημαντικό κόμβο στην ΝΑ Ευρώπη.
Με αναρίθμητες επιλογές, σύγχρονα ξενοδοχειακά καταλύματα, resorts και παραδοσιακούς ξενώνες, η Ελλάδα είναι η χώρα που αξίζει να την επισκεφθείτε όλες τις εποχές του έτους. 
 
Η ζωή στην Ελλάδα
Γιατί να αναρωτιέστε πως είναι η ζωή στην πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου, όταν μπορείτε να την ανακαλύψετε οι ίδιοι;
Η ζωή στην Ελλάδα στην αρχή του 21ου αιώνα, αποτελεί ένα πλούσιο μείγμα ελκυστικών αντιθέσεων. Οι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων με τους σύγχρονους και εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας είναι οι ίδιοι που αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα το απόγευμα και απολαμβάνουν γευστικές επιλογές με καλή παρέα, στις ταβέρνες που βρίσκονται διάσπαρτες σε ολόκληρη την επικράτεια. Αυτή η νοοτροπία είναι που κάνει τη ζωή στην Ελλάδα ξεχωριστή.
Τα σύγχρονα κτίρια, οι υποδομές, η ανάπτυξη της τεχνολογίας, αποτελούν συμμάχους στην οικιστική ανάπτυξη της Ελλάδας η οποία διατηρεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Έχει στη διάθεσή της μοναδικές τοποθεσίες κατάλληλες για αξιοποίηση και ανάπτυξη. Ακολουθήστε την εμπειρία μας και ελάτε κι εσείς να ζήσετε στα σημεία που η πολύχρονη έρευνά μας έχει ανακαλύψει ως τα καλύτερα της χώρας!

 

 

Photo gallery