Τύπος:
Τοποθεσία:
Κατάσταση:
Υπνοδωμάτια:
Τιμή:
EMail:
Password:
  Ξεχάσατε το Password ?
  Εγγραφή Νέου Χρήστη
 

Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 & Οδός ¶λφα
ΤΚ 16777, Ελληνικό Αθήνα
Τηλ.: +30 210 8910060
Fax.: +30 210 8910061

Terra Corfu
 
  Απο Εώς
Σχέδια Ακινήτου
Έντυπο Yλικό
Video
Εκτύπωση Aκινήτου
Υπολογιστής Δανείου
Υπολογιστής Διαστάσεων
Υπολογιστής Νομισμάτων
Επίσκεψη Στο Ακίνητο
Επικοινωνία
Χάρτης
Αεροδρόμιο : 25km
Πόλη : 20km
Θάλλασα : 300m
 
προβολή μεγαλύτερων φωτογραφιών
 
Ref. No: Terra
Όνομασία Ακινήτου: Terra Corfu
Τύπος: Βίλλα
Τιμή από:
Τιμή Εώς :
Υπνοδωμάτια : Από : 0 Εώς : 0
Μπάνια : Από: 0 Εώς : 0
Επιφάνεια κατοικιών: Από : m2 Εώς : m2
Status: Πώληση Απο Σχέδια
Ημ. Παράδοσης: 8 μήνες από την υπογραφή συμβολαίων
Πισίνα:
Τοποθεσία: Κέρκυρα
 
Εμφάνιση τιμών και διαθεσιμότητας
 
 

 Η περιοχή

 Με θέα στο απέραντο γαλάζιο...

Σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα θέρετρα της Κέρκυρας, το μαγευτικό Μπαρμπάτι, επιλέξαμε να κατασκευάσουμε το "Terra Corfu". Ένα πραγματικό στολίδι ανεξάρτητων πολυτελών κατοικιών . Το "Terra Corfu" βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Παντοκράτωρ, ενώ ταυτόχρονα, 300 μόνο μέτρα το χωρίζουν από τη καταγάλανη παραλία. Η πανοραμική θέα, η αύρα της θάλασσας και το καταπράσινο τοπίο συνθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό. Η Κερκυραϊκή γη στην πιο αρμονική της έκδοση.

Το Μπαρμπάτι, στη βορειοανατολική Κέρκυρα, δεν χάνει την ομορφιά του καμία εποχή του χρόνου,  αποτελώντας έτσι το απόλυτο μέρος για όλους εκείνους που αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη σε ένα περιβάλλον όπου το πράσινο και το γαλάζιο συνθέτουν ένα τοπίο μαγευτικό. Η απόσταση των 15 λεπτών για τη πόλη της Κέρκυρας μηδενίζεται κυριολεκτικά από το φυσικό κάλος της διαδρομής, δίχως απολύτως καμία κίνηση, καθυστέρηση και ταλαιπωρία.


Οι βίλες


Το "Terra Corfu" αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τη Κέρκυρα. Ανεξάρτητες πολυτελείς βίλες, με ιδιωτική βεράντα, πισίνα και θέση στάθμευσης, που διακρίνονται για κάθε τους λεπτομέρεια. Ανεξάρτητες, λειτουργικές, με θέα μοναδική και ποιότητα απαράμιλλη. Ο επώνυμος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, τα γήινα χρώματα και τα στοιχεία της πέτρας εντυπωσιάζουν με τη πρώτη ματιά.

Οι βίλες, επιφάνειας 76-172τ.μ., διαθέτουν 2-4 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, μπάνιο με μοντέρνα σχεδίαση, λειτουργική κουζίνα με επιλεγμένα έπιπλα, όπως επίσης και κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια και το καθιστικό. Ο περιβάλλων χώρος του "Terra Corfu" είναι πλήρως διαμορφωμένος, διαθέτει τον απαραίτητο κοινόχρηστο φωτισμό και η φύτευση προσθέτει το επιπλέον χρώμα στο ήδη εντυπωσιακό περιβάλλον.